Izostanci: Lovren propušta Norvešku

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren opširnije

Suspenzije: Mandžo odrađuje suspenziju

Hrvatski nogometni reprezentativac u opširnije

Izostanci: Husejinović i dalje "out"

Nogometaš GNK Dinamo Said Husejinović još neko opširnije

Suspenzije: Suspendiran Vrsaljko

Šime Vrsaljko, obrambeni nogometaš opširnije

Ozljede: Ozljeda Rebića

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić opširnije

Ozljede: Teža ozljeda Modrića

Hrvatski reprezentativac i vezni igrač madridskog opširnije

Izostanci: Lovren propušta Norvešku

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren opširnije

Suspenzije: Mandžo odrađuje suspenziju

Hrvatski nogometni reprezentativac u opširnije

Izostanci: Husejinović i dalje "out"

Nogometaš GNK Dinamo Said Husejinović još neko opširnije

Suspenzije: Suspendiran Vrsaljko

Šime Vrsaljko, obrambeni nogometaš opširnije

Kladionice

Kod kladionica preporučujemo online klađenje, odnosno internet kladionice. Glavne prednosti online klađenja u odnosu na klasično klađenje jesu sljedeće:

1) Ušteda vremena: Online klađenjem štedimo vrijeme odlaska u kladionice i u mogućnosti smo sve obaviti iz udobnosti svog naslonjača. Kladiti se možemo gdje god nam je dostupan internet (kod kuće, na poslu..) i to 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini.

2) Viši tečajevi: Internet kladionice uglavnom imaju svoja sjedišta u Engleskoj ili na nekoj offshore lokaciji (Antigua i Barbuda, Gibraltar, Curacao, itd.). U Engleskoj su kladionice oslobođene plaćanja poreza kao i offshore kladionice. Zbog toga kao i zbog nižih troškova internet poslovanja i velike konkurencije online kladionice su u mogućnosti ponuditi više tečajeve od klasičnih kladionica.

3) Nema manipulativnih troškova: Kod internet kladionica nema manipulativnih troškova i ne morate plaćati dodatne manipulativne troškove koji kod klasičnih kladionica iznose 5%.

4) Bolja ponuda: Kod internet kladionica ponuda je ogromna, neke nude recimo i do 50 nogometnih natjecanja. Osim toga neke nude i preko 20 raznih tipova oklada recimo na nogomet. Kod boljih internet kladionica ponuda je i dobro organizirana na web stranici, tako da je dosta lako i brzo pronaći određeni događaj i dodati ga na listić. Zbog svoje fleksibilnosti internet kladionice često obogaćuju svoju ponudu specijalnim događajima, klađenjem na financije, politiku, razne izbore (Miss, Eurosong, itd.) i ostalo.

Kako odabrati internet kladionicu za sebe?

Kao i kod klasičnih kladionica, prvo treba obratiti pažnju na ponudu te provjeriti koliko sportova nudi kladionica, visinu tečajeva, kao i raspoložive tipove oklada. Naravno, ako se kladite na nogomet tražite kladionicu koja nudi najviše nogometnih liga, ako se uglavnom kladite na košarku pogledajte koja kladionica nudi najviše tečajeve na košarku itd.

Također morate paziti na pouzdanost internet kladionice koju odaberete. Internet je specifičan medij i kao takav nudi velike mogućnosti za pokretanje biznisa svakome, tako da ne prebacujte novac nepouzdanim kladionicama. Najrazvikanije, odnosno najpoznatije kladionice su i najpouzdanije, jednostavno zato što dosta ulažu u svoj imidž i onda se pomno prate, a čim bi se pojavilo nešto loše to bi daleko odjeknulo. Neke od najpoznatijih internet kladionica su Bwin, Expekt, Bet at home i Unibet, dok su na EX-YU području poznate kladionice Supersport, PSK, Mozzart, MaxBet, Premier itd.

Ostavite komentar

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

i

Anketa

Koliko se često kladite?

Rezultati ankete

Loading ... Loading ...
       

Registracija / Prijava korisnika

Prijavi se